Legume la borcan - Retete Culinare

Legume la borcan


Iti trebuie:
  • 5 kg fasole verde
  • 1 l ulei
  • 1 kg bulion
  • 1 plic conservant
  • 1 kg patrunjel cu frunze
  • 2 teline cu frunze mai mici
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg morcovi
  • 10 ardei grasi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli fasolea si ardeii, apoi le tai bucatele.
  2. Zarzavatul il toci si nu pui decat jumatate din frunzele patrunjelului si ale telinei.
  3. Restul de frunze eu le pun cu sare, tot pentru iarna.
  4. Intr-o cratita de 20 l asezi alternativ un strat de zarzavat, apoi unul de fasole, astfel incat deasupra sa fie fasole.
  5. Dai cratita la foc pentru 2 ore si nu amesteci, ci o invarti pe foc, cum procedezi la sarmale.
  6. Apoi pui fasolea in borcane si o lasi sa se odihneasca asa pana a doua zi, cand mai pui putin ulei deasupra si legi borcanele sau le capsezi.
  7. Pofta buna!

Legume la borcan







PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Legume la borcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Legume la borcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.