Jeleu de piersici - Retete Culinare

Jeleu de piersici


Iti trebuie:
  • 1,5 kg piersici foarte coapte
  • 1 kg zahar tos
  • conservant.
Pregatesti asa:
  1. Piersicile spalate si zvantate le tai in jumatati, le scoti samburii si le cureti de coaja, apoi le sfarami intre palme.
  2. Seara, in cratita, pui un rand de zahar, unul de piersici si tot asa pana termini cu un rand de zahar.
  3. Tii cratita la racoare pana a doua zi dimineata, cand o pui la fiert.
  4. O fierbi la foc potrivit o ora, amestecand mereu.
  5. Cand e gata marmelada o amesteci cu un varf de cutit de conservant.
  6. O torni fierbinte in borcane, apoi asezi borcanele intr-o tava si le tii 15 minute in cuptorul aragazului incalzit in prealabil.
  7. A doua zi acoperi borcanele cu celofan.
  8. Pofta buna!

Jeleu de piersici

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Jeleu de piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Jeleu de piersici" Jeleu de piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Bogdan Nota: Retete de Marmelade - Nota MaximaRetete de Marmelade - Nota MaximaRetete de Marmelade - Nota MaximaRetete de Marmelade - Nota MaximaRetete de Marmelade - Nota Maxima Fara nota
foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.