Compot de piersici - Retete Culinare

Compot de piersici


Iti trebuie:
  • 20 de piersici
  • 8 linguri zahar
Pregatesti asa:
  1. Alegi piersicile bine coapte si 1 pui cate 4-5 piersici intregi in fiecare borcan de 800 g.
  2. Adaugi 2 linguri zahar si le umpli cu apa.
  3. Le capsezi si pui borcanele la fiert intr-o oala mare cu apa.
  4. Ai grija ca apa sa treaca peste borcane.
  5. Fierbi compotul pana scade apa sub capacul borcanului.
  6. Pofta buna!

Compot de piersici


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Compot de piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Compot de piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.