Dulceata de pere - Retete Culinare

Dulceata de pere


Iti trebuie:

  • 2 kg pere curatate
  • 1 kg zahar
  • 4 pahare apa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Alegi pere mici, coapte, dar tari si le cureti de coaja si de samburi.
  2. Ca sa nu se innegreasca perele pe masura ce le cureti, le pui intr-un castron si le acoperi cu un prosop ud.
  3. Separat fierbi zaharul cu apa pana se leaga siropul, tragi vasul la o parte, adaugi perele si zaharul vanilat si dupa 10-15 minute asezi vasul din nou la foc iute.
  4. Lasi dulceata sa fiarba pana e gata si la sfarsit adaugi zeama de lamaie.
  5. Pofta buna!

Dulceata de pere


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de pere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de pere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.