Vinete pane - Retete Culinare

Vinete pane


Iti trebuie:
  • 3 vinete
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 150 g pesmet
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Vinetele, spalate si curatate de coaja, le tai in felii groase de 3 cm.
  2. Le presari apoi cu putina sare, le treci prin faina, ou si pesmet, apoi le prajesti pe ambele parti in ulei incins.
  3. Scoti vinetele pane pe servetele absorbante de bucatarie pentru a indeparta excesul de ulei.
  4. Pofta buna!

Vinete pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.