Tocanita cu piept de pui si bame - Retete Culinare

Tocanita cu piept de pui si bame


Iti trebuie:
  • 500 g bame
  • 500 g piept de pui
  • ulei
  • bors
  • 2 linguri bulion
  • un paharel vin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de pui in bucati potrivite si le prajesti in ulei, adaugi 2 cani de apa si o fierbi inabusit.
  2. Intre timp cureti bamele de codite, le oparesti cu bors, le clatesti in mai multe ape reci si le lasi sa se scurga bine.
  3. Le pui in cratita in care fierbe carnea numai cand aceasta este bine fiarta.
  4. Adaugi sare dupa gust, piper si bulion.
  5. Cand totul este aproape gata, pui vinul si dai mancarea la cuptor cateva minute.
  6. Pofta buna!

Tocanita cu piept de pui si bame


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu piept de pui si bame "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu piept de pui si bame - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.