Dovlecei umpluti cu piept de pui - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu piept de pui


Iti trebuie:

  • 4 dovlecei pentru umplut
  • 2 dovlecei pentru sos
  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa
  • o felie de paine inmuiata in lapte sau apa
  • 1 ou
  • 150 g cascaval
  • cate o legatura de marar sau patrunjel
  • smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Desprinzi cu un cutit bine ascutit carnea de pe oasele pieptului si o treci prin masina de tocat.
  2. Apoi o amesteci cu painea inmuiata si stoarsa, oul, sarea, piperul.
  3. Cureti dovleceii de coaja si apoi ii tai pe jumatate si ii scobesti.
  4. Ii umpli cu carnea.
  5. Intr-o tava pui un strat de dovlecei rasi pe razatoare si amestecati cu ceapa taiata marunt, asezi dovleceii umpluti, torni putina apa si razi cascavalul.
  6. Dai tava la cuptor pentru 30-40 de minute.
  7. Intr-o tigaie topesti o bucatica de unt, pui mararul tocat, lasi un pic sa se caleasca, adaugi smantana si cand sunt dovleceii gata torni acest sos peste ei.
  8. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.