Pandispan cu caise - Retete Culinare

Pandispan cu caise


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 400 g zahar
  • 600 g faina
  • un plic cu praf de copt
  • 1 pachet de unt
  • 1 cescuta de smantana
Pregatesti asa:
  1. Inainte cu cateva ore de a pregati prajitura, scoti untul din frigider si il lasi sa se topeasca.
  2. Separi albusurile de galbenusuri si amesteci untul cu cate un galbenus si alternativ cu cate 2-3 linguri din cantitatea de zahar.
  3. Numai dupa ce s-a topit tot zaharul, adaugi faina amestecata cu praful de copt, smantana si la urma albusurile batute bine.
  4. Ungi o tava cu unt si o tapetezi cu faina.
  5. Adaugi aluatul iar peste acesta asezi fructele taiate dupa preferinte si trecute prin faina.
  6. Dai tava la cuptorul incalzit dinainte si o lasi circa 40 de minute.
  7. Dupa ce s-a racit prajitura, o pudrezi din abundenta cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

Pandispan cu caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.