Tort cu pepene galben - Retete Culinare

Tort cu pepene galben


Iti trebuie:
  • 20 linguri faina
  • 20 linguri zahar
  • 20 oua
  • 1 pepene galben de 2 kg
  • 1 kg frisca
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 4-5 linguri de lapte.
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile si le bati spuma tare cu un praf de sare.
  2. Freci galbenusurile cu putina sare si le incorporezi in bezea.
  3. Pui apoi faina in ploaie, esenta de vanilie si amesteci compozitia de sus in jos.
  4. Torni blatul intr-o tava inalta si mai lata si-l dai la cuptor pentru 30-40 de minute.
Cum asamblezi tortul:
  1. Dupa ce s-a racit blatul, il imparti in trei parti si le insiropezi cu siropul pe caie-l lasa oricum pepenele galben.
  2. Pe doua blaturi pui miezul de pepene galben tocat marunt si frisca, iar al treilea este capacul tortului.
  3. Imbraci apoi totul in frisca si ornezi cu ciocolata pe care ai topit-o in 4-5 linguri de lapte pe baie de aburi.
  4. Pofta buna!

Tort cu pepene galben

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu pepene galben "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu pepene galben - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.