Sarmalute romanesti - Retete Culinare

Sarmalute romanesti


Iti trebuie:

  • frunze de hrean
  • 500 g came tocata de porc
  • 2 oua
  • 1/2 cana de orez
  • 1 lingura bulion
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 kg rosii
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli frunzele de hrean, le oparesti in apa cu sare sau bors, apoi le scoti cu grija nervurile si le lasi sa se scurga.
  2. Carnea de porc o amesteci cu ceapa tocata marunt, morcovii rasi, orezul spalat, bulionul, ouale si verdeata tocata fin.
  3. Potrivesti de sare si piper, omogenizezi compozitia si infasori sarmale in frunzele de hrean.
  4. Le asezi intr-o cratita emailata mai larga, punand printre ele rosii intregi, decojite.
  5. Torni putin ulei, apa cat sa le cuprinda si le lasi sa dea intr-un clocot, apoi le pui sa fiarba in cuptor.
  6. Pofta buna!

Sarmalute romanesti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute romanesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmalute romanesti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.