Crenvusti in aluat - Retete Culinare

Crenvusti in aluat


Iti trebuie:
  • 500 g crenvursti
  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 1 cub de drojdie
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Faci un aluat din faina, ou, drojdie, apa calda, sare dupa gust si-l lasi la dospit.
  2. Crenvurstii ii fierbi, apoi ii lasi sa se raceasca.
  3. Dupa ce a crescut aluatul, il intinzi pe masa si faci bulgarasi destul de marisori.
  4. lei apoi fiecare bulgaras in parte, il intinzi cu sucitorul, pui in mijloc cate un crenvurst si il impaturesti bine.
  5. Dupa ce ai terminat de impaturit toti crenvurstii, ii prajesti in untdelemn.
  6. Ii scoti apoi pe un platou si deasupra torni smantana.
  7. Pofta buna!

Crenvusti in aluat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crenvusti in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Crenvusti in aluat" Crenvusti in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
tanase elena Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
eu din lipsa de crenvusti-am pus carnati-au iesit extraordinari de buni!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.