Tort de piscoturi si portocale - Retete Culinare

Tort de piscoturi si portocale


Iti trebuie:
  • 250 ml lapte
  • 6 galbenusuri
  • 12 linguri zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 600 g frisca
  • 5 portocale
  • 400 g piscoturi
  • 3 foi gelatina
  • 3 kiwi
Pregatesti asa:
  1. Fierbi intr-o cratita mica laptele cu coaja de portocala, apoi dai focul mai mic, adaugi gelatina si cele 6 galbenusuri batute in prealabil cu zaharul.
  2. Lasi compozitia pe foc pana cand se ingroasa putin si apoi o lasi sa se raceasca.
  3. Dupa ce s-a racit , o amesteci cu frisca bine batuta.
  4. Cureti portocalele si kiwi si le tai rondele, apoi le asezi pe fundul si pe peretii unei cratite pe care ai pus mai inainte folie de plastic.
  5. Torni in cratita jumatate din compozitie, pui un rand de piscoturi, dupa care torni restul de crema.
  6. Deasupra pui tot un rand de piscoturi si dai la rece.
  7. Dupa cateva ore, rastorni tortul pe un platou.
  8. Pofta buna!

Tort de piscoturi si portocale



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort de piscoturi si portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort de piscoturi si portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.