Aripi de pui la gratar - Retete Culinare

Aripi de pui la gratar


Iti trebuie:
  • 20 de aripi de pui
  • 3 linguri ulei de samburi de struguri
  • 4 catei de usturoi
  • 125 ml vin alb sec
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine aripioarele de pui si le stergi cu un prosop de bucatarie pentru a elimina excesul de apa.
  2. Prepari un sos in care vei pune aripioarele la marinat.
  3. Intr-un castron pui uleiul, usturoiul pisat, ceapa curatata, spalata si taiata julienne, boiaua dulce si iute, zaharul si vinul.
  4. Introduceti in acest sos aripile de pui si amestecati bine pentru ca sosul sa patrunda fiecare aripioara de pui.
  5. Acoperiti castronul cu folie de plastic si puneti-l la frigider pentru o ora.
  6. Scoateti, apoi aripioarele din castron, scurgeti-le putin de baitul in care au stat si puneti-le pe gratarul incins.
  7. Frigeti-le pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos pe toate partile.
  8. Pofta buna!

Aripi de pui la gratar



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aripi de pui la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aripi de pui la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.