Gratare din ceafa de porc - Retete Culinare

Gratare din ceafa de porc


Iti trebuie:
  • 6-8 felii de ceafa de porc
  • 3 vinete
  • 400 g ciuperci
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntit
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita rasa e seminte de coriandru macinate
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucatile de ceafa si o tamponezi cu servetele de bucatarie.
  2. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o bine de apa si stergeti-o.
  3. Spalati vinetele si, fara a le curata de coaja, taiati-le in rondele potrivit de groase.
  4. Ungeti feliile de came, rondelele de vinete si ciupercile cu ulei, apoi presarati-le cu cimbru, boia, coriandru macinat, sare si piper, dupa gust.
  5. Frigeti feliile de ceafa impreuna cu vinetele si ciupercile pe gratarul incins, pana cand acestea se patrund bine si se rumenesc frumos pe ambele parti.
  6. Pofta buna!

Gratare din ceafa de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gratare din ceafa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gratare din ceafa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.