Gratar de berbecut - Retete Culinare

Gratar de berbecut


Iti trebuie:
  • 10 cotlete de berbecut
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 kg fasole verde
  • 80 ml ulei de masline
  • 20 ml ulei floarea soarelui
  • 2 cepe
  • 3 linguri otet
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de berbecut si o stergi cu un servet.
  2. Ungeti-le cu ulei de floarea soarelui si presarati-le cu boia, sare si piper proaspat macinat.
  3. Puneti cotletele astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le pana ce se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti.
  4. Intre timp, fierbeti fasolea cu putina sare.
  5. Caliti ceapa tocata marunt in uleiul de masline, apoi adaugati fasolea verde fiarta si caliti-o impreuna cu ceapa 10-15 minute la foc mic.
  6. Luati tigaia de pe foc si adaugati usturoiul pisat si otetul.
  7. Potriviti de sare si piper.
  8. Pofta buna!

Gratar de berbecut



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gratar de berbecut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gratar de berbecut  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.