Frigarui la gratar - Retete Culinare

Frigarui la gratar


Iti trebuie:
  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ardel gras verde
  • 2 cepe
  • 70 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntti
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 12 bete de frigarui
Pregatesti asa:
  1. Spalati ceafa de porc, o stergeti cu un prosop de bucatarie si o taiati in cubulete potrivit de mari ( ca pentru frigarui ).
  2. Puneti bucatile intr-un castron si turnati peste ele uleiul si presarati-le cu cimbru, pudra de usturoi, sare si piper.
  3. Amestecati-le bine.
  4. Curatati ceapa si taiati-o in sferturi.
  5. Curatati ardeii de cotoare si seminte, apoi taiati-i in felii egale, ca marime, cu ceapa si carnea.
  6. Puneti alternativ, pe betele de frigarui, bucatele de came, ardei si ceapa.
  7. Puneti frigaruile astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le pana ce carnea este bine patrunsa si se rumeneste frumos pe toate partile.
  8. Pofta buna!

Frigarui la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.