Paella cu fructe de mare - Retete Culinare

Paella cu fructe de mare


Iti trebuie:
  • 350 g orez
  • 200 g scoici
  • 350 g creveti
  • 5 rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 350 g file de cod
  • 300 ml vin rosu
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 l supa de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul, il clatesti in cateva ape si il lasi cateva minute in apa rece.
  2. Dupa aceea il pui la fiert in supa impreuna cu 1 lingurita sare.
  3. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o julienne.
  4. Caliti-o in ulei 2 minute la foc mic, apoi adaugati scoicile, fileul de cod taiat in cubulete si crevetii.
  5. Caliti-le la foc mic 4-5 minute, apoi puneti usturoiul tocat marunt, rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in cubulete si potriviti de sare si piper.
  6. Adaugati vinul si dupa 10 minute puneti totul peste orezul fiert.
  7. Puneti si patrunjelul tocat marunt amestecati bine si mai lasati sa fiarba, la foc mic, 3-4 minute.
  8. Pofta buna!

Paella cu fructe de mare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paella cu fructe de mare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paella cu fructe de mare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.