- Pagina Principala
- Dulciuri
- Retete de Inghetate
- Inghetata cu branza si piersici
Inghetata cu branza si piersici
- Prezentata de: Iurie Narcisa
- » Cartea De Bucate : Retete de Inghetate
- » Nota:
- » Data: 7/09/2012
Iti trebuie:
- 6 piersici
- 80 ml coniac
- 300 ml frisca
- 400 ml lapte
- 200 g zahar
- 4 galbenusuri
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 250 g branza de vaci
- 200 g zahar
- Pentru inceput curati piersicile de coaja, eliminati samburii, le tocati marunt, adaugati coniacul si mixati un piure fin din acestea.
- Cand piureul de piersici este gata il lasati la rece.
- Intre timp, frecati galbenusurile cu zaharul si scortisoara, pana obtineti un amestec cremos.
- Adaugati laptele, amestecand mereu si apoi puneti amestecul la bain-marie, la foc potrivit.
- Amestecati incontinuu, pentru a nu se prinde de vas.
- Cand amestecul incepe sa se ingroase, luati vasul de pe foc si adaugati frisca, urda si piureul de fructe, amestecati si iasati-l la racit.
- Puneti-l la congelator pentru 5-6 ore.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata cu branza si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
1 Raspuns la "Inghetata cu branza si piersici" 
La inceput am zis ca este o gluma reteta asta. Foarte ciudat mi s-a parut combinatia de scortisoara cu branza de vaci. Pana la urma am zis sa incerc iar rezultatul a fost peste asteptari. A iesti o inghetata foarte, foarte gustoasa. Multumesc pentru reteta!
|