Inghetata cu branza si piersici - Retete Culinare

Inghetata cu branza si piersici


Iti trebuie:

  • 6 piersici
  • 80 ml coniac
  • 300 ml frisca
  • 400 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 250 g branza de vaci
  • 200 g zahar
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput curati piersicile de coaja, eliminati samburii, le tocati marunt, adaugati coniacul si mixati un piure fin din acestea.
  2. Cand piureul de piersici este gata il lasati la rece.
  3. Intre timp, frecati galbenusurile cu zaharul si scortisoara, pana obtineti un amestec cremos.
  4. Adaugati laptele, amestecand mereu si apoi puneti amestecul la bain-marie, la foc potrivit.
  5. Amestecati incontinuu, pentru a nu se prinde de vas.
  6. Cand amestecul incepe sa se ingroase, luati vasul de pe foc si adaugati frisca, urda si piureul de fructe, amestecati si iasati-l la racit.
  7. Puneti-l la congelator pentru 5-6 ore.
  8. Pofta buna!

Inghetata cu branza si piersici





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata cu branza si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Inghetata cu branza si piersici" Inghetata cu branza si piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ana Nota: Retete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate Fara nota
La inceput am zis ca este o gluma reteta asta. Foarte ciudat mi s-a parut combinatia de scortisoara cu branza de vaci. Pana la urma am zis sa incerc iar rezultatul a fost peste asteptari. A iesti o inghetata foarte, foarte gustoasa. Multumesc pentru reteta!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.