Dulceata de caise - Retete Culinare

Dulceata de caise


Iti trebuie:
  • 2 kg caise
  • 800 ml vin alb
  • 80 g ghimbir tocat marunt
  • 2 kg zahar
  • 2 lingurite scortisoara rasa
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput spalati bine caisele, le indepartati samburii si le lasati la scurs.
  2. Intre timp, fierbeti vinul cu ghimbirul si scortisoara 10 minute, adaugati caisele taiate felii si fierbeti-le 20 de minute.
  3. Puneti dulceata calda in borcane, inchideti-le ermetic si acoperiti-le cu o patura groasajsna a doua zi.
  4. Depozitati-le apoi in loc uscat si racoros.
  5. Pofta buna!

Dulceata de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.