Gem de coacaze - Retete Culinare

Gem de coacaze


Iti trebuie:
  • 1 kg coacaze rosii
  • 1 kg cirese
  • 2 kg zahar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fructele, indepartezi coditele, frunzele si samburii din cirese si le lasi cateva minute intr-o sita la scurs.
  2. Dupa ce acestea s-au scurs, puneti fructele intr-un blender, adaugati zaharul si le maruntiti.
  3. Amestecati bine si lasati amestecul la rece cateva ore.
  4. Puneti amestecul la foc, amestecand mereu si fierbeti-l timp de 10 minute.
  5. Puneti gemul fierbinte in borcane inchideti-le ermetic, tineti-le o jumatate de ora cu capacul in jos, apoi intoarceti-le si depozitati-le intr-un loc uscat si racoros.
  6. Pofta buna!

Gem de coacaze

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gem de coacaze "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gem de coacaze - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.