Negresa cu ciocolata - Retete Culinare

Negresa cu ciocolata


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 4 oua
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri cacao
  • 300 ml frisca
  • 2 linguri zahar praf
  • 2 linguri margarina
  • 70 g ciocolata neagra
  • 1 lingurita praf de copt
Pregatesti asa:
  1. Iei fiecare ou in parte, il spargi intr-un bol separat si te asiguri ca acesta este prospat.
  2. Dupa ce le-ai verificat pe toare, bati ouale cu zaharul.
  3. Adaugati treptat uleiul, laptele si romul si amestecati ingredientele bine.
  4. Adaugati faina, cacaoa si praful de copt si omogenizati compozitia.
  5. Puneti-i intr-o tava unsa si tapetata.
  6. Coaceti prajitura la foc potrivit.
  7. Dupa ce s-a racit putin, turnati deasupra frisca si presarati cu ciocolata rasa.
  8. Pofta buna!

 Negresa cu ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Negresa cu ciocolata" Negresa cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Monica Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
Eu am uns tava cu margarina,sper ca am facut bine

 
popa lavinia Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
este foarte buna reteta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.