Negresa glazurata - Retete Culinare

Negresa glazurata


Iti trebuie:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 4 oua
  • 200-250 g faina
  • 2 linguri cacao
  • un varf cutit sare
Pentru glazura iti trebuie:
  • 250  g ciocolata amaruie
  • 100 ml smantana pentru frisca
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti un vas pentru bain-marie.
  2. Topesti untul si ciocolata la bain marie, adaugi zaharul, ouale, faina, cacaoa, un praf de sare si amestecati bine pana cand obtineti o compozitie omogena.
  3. Ungi o tava cu unt, o tapetezi cu faina si turnati amestecul preparat.
  4. Coci blatul la foc potrivit, circa 40 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.
  5. Pentru glazura amesteci bine ciocolata si smantana la bain-marie si turnati glazura peste blatul copt.
  6. Lasati prajitura la rece pentru cateva ore.
  7. Pofta buna!

Negresa glazurata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa glazurata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa glazurata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.