Tocanita cu fasole verde si legume - Retete Culinare

Tocanita cu fasole verde si legume


Iti trebuie:
  • 500 g fasole verde
  • 2 vinete
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 600 g rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele, le cureti partial de coaja, o taiati in cuburi, condimentezi cu sare si piper si o pui la calit in ulei incins.
  2. Adaugati ceapa tocata si celelalte legume, curatate, spalate si tocate mai mare.
  3. Caliti-le la foc mic 10 minute, apoi adaugati rosiile oparite, curatate de pielita si tocate marunt.
  4. Puneti o cana cu apa, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic inca 30-40 de minute, la foc mic.
  5. Spre final puneti si patrunjelul tocat marunt.
  6. Pofta buna!

Tocanita cu fasole verde si legume



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu fasole verde si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu fasole verde si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.