Chiftele de pui - Retete Culinare

Chiftele de pui


Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui otcat
  • 2 cepe
  • 3 felii de paine
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 500 g iaurt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli bine si o dai pe razatoarea mica.
  2. Pui painea la inmuiat in lapte.
  3. Intr-un bol inalt amesteci carnea tocata de pui cu o ceapa data pe razatoarea mica, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, jumatate din legatura de patrunjel rocat marunt, sare si piper, dupa gust.
  4. Omogenizati bine si din amestecul obtinut formati mici chiftelute pe care le prajiti in ulei.
  5. Separat, caliti in 2-3 linguri de ulei ceapa ramasa tocata marunt.
  6. Dupa 5 minute puneti iaurtul si usturoiul tocat marunt.
  7. Puneti si chiftelutele prajite si fierbeti sosul la foc mic pana se ingroasa.
  8. La final adaugati patrunjelul ramas, tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Chiftele de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.