Prajitura Lamaita - Retete Culinare

Prajitura Lamaita


Pentru foi iti trebuie:
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 2 linguri mari miere
  • 8 linguri lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde
Pentru crema iti trebuie:
  • 4 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 140 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 1 lamaie ( coaja si zeama )
  • 3 plicuri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale cu zaharul, adaugi mierea si laptele.
  2. Adaugati faina si praful de copt.
  3. Cand ati obtinut un aluat potrivit de tare, coaceti din el 4 foi pe dosul tavii unse si tapetate.
  4. Pentru crema, fierbeti laptele cu coaja rasa de lamaie.
  5. Lasati 10 minute in repaus si adaugati, treptat, faina amestecata cu putin lapte rece.
  6. Adaugati, amestecand incontinuu, zaharul vanilat, zaharul pudra, untul si zeama de lamaie.
  7. Omogenizati amestecul, fierbandu-l 10 minute si cand se raceste, umpleti cu el foile.
  8. Pofta buna!

Prajitura Lamaita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura Lamaita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura Lamaita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.