Budinca de conopida - Retete Culinare

Budinca de conopida


Iti trebuie:
  • 1 kg conopida
  • 4 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml smantana
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza de vaci
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine conopida, o desfaci in buchetele si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare circa 10 minute.
  2. Faceti un piure din ele, dupa ce le-ati strecurat de apa.
  3. Frecati untul cu galbenusurile, faina, smantana, jumatate din cascavalul ras, sare si piper.
  4. Turnati acest amestec in piureul de conopida si adaugati apoi treptat, albusurile batute spuma.
  5. Turnati compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.
  6. Presarati deasupra cascavalul ras ramas si coaceti la foc potrivit, in cuptorul incalzit dinainte.
  7. Pofta buna!

Budinca de conopida

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de conopida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de conopida - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.