Hering la gratar - Retete Culinare

Hering la gratar


Iti trebuie:
  • 500 g hering mic eviscerat
  • 3 linguri ulei de susan
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • bete de frigarui
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine pestii in apa rece si ii stergeti cu servetele absorbante.
  2. Intr-un bol amestecati uleiul de susan si cel de masline cu pudra de usturoi, zeama de la o lamaie, sare si piper si amesteci bine.
  3. In acest sos asezi pestii si ii lasi cateva minute la marinati.
  4. Insirati pestii pe betisoare de frigarui si le pui pe gratarul incins circa 5 minute pe fiecare parte.
  5. Pofta buna!

Hering la gratar


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Hering la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Hering la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.