Tocanita de ciuperci - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci


Iti trebuie:
  • 500 g ciuperci
  • 600 g rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 250 g fulgi de porumb
  • 1/2 lingurita pulbere de cimbru uscat
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de la 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile, le cureti si le tai in felii potrivit de groase.
  2. Speli rosiile si le tai si pe acestea in felii.
  3. Intr-un bol amestecati uleiul cu zeama de lamaie, iar mai apoi turnati acest bait peste rosii si ciuperci.
  4. Sfaramati fulgii si amestecati-i cu cimbrul si patrunjelul verde tocat marunt.
  5. Puneti amestecul acesta de ierburi peste rosii, amestecati si serviti preparatul la temperatura camerei.
  6. Pofta buna!

Tocanita de ciuperci



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tocanita de ciuperci" Tocanita de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Bogdan Nota: Retete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota Maxima Fara nota
Foarte buna! Multumesc.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.