Ciuperci pe pat de vinete - Retete Culinare

Ciuperci pe pat de vinete


Iti trebuie:
  • 3 vinete
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 100 g csacaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare timp de 2-3 minute.
  2. Dupa 3 minute, le scoti din apa, le lasi sa se raceasca iar mai apoi le tai in jumatati, pe lungime si scobiti cu o lingura miezul.
  3. Caliti in ulei ciupercile taiate in feliute, ceapa si usturoiul tocate marunt, patrunjelul verde si miezul de vinete tocat.
  4. Lasati amestecul la racit si adaugati in el faina si oul batut.
  5. Amestecati si umpleti cu acest amestec jumatatile de vinete si puneti-le intr-o tava, pe hartie de copt.
  6. Presarati deasupra cascaval ras si puneti tava la cuptor pentru 15 minute, pana cand se gratineaza.
  7. Amestecati smantana cu cascaval ras cat mai fin, turnati amestecul deasupra preparatului si acesta se va rumeni mai frumos.
  8. Pofta buna!

 Ciuperci pe pat de vinete


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci pe pat de vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci pe pat de vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.