Tocanita de vinete cu rosii - Retete Culinare

Tocanita de vinete cu rosii


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 5 ardei grasi
  • 3 ardei capia
  • 600 g rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Coci vinetele, iar dupa ce acestea s-au patruns le lasi cateva minute intr-un castron acoperit pentru ca acestea sa fie mai usor de curatat de coaja.
  2. Cureti vinetele de coaja si le pui intr-o strecuratoare.
  3. Coaceti ardeii, presarati-i cu sare fina si acoperiti-i cu folie.
  4. Dupa 10 minute puteti sa-i curatati usor de pielita.
  5. Eliminati cotoarele si semintele si taiati-i in fasii.
  6. Caliti in ulei ceapa si usturoiul, taiate in rondele.
  7. Opariti 20 secunde rosiile, curatati-le de pielite si taiati-le in rondele.
  8. Puneti intr-un vas termorezistent straturi alternative de fasii de vinete, de ardei, rondele de rosii, ceapa si usturoi.
  9. Stropiti ingredientele cu ulei.
  10. Puneti vasul la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
  11. Pofta buna!

 Tocanita de vinete cu rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de vinete cu rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de vinete cu rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.