Cartofi cu piept la cuptor - Retete Culinare

Cartofi cu piept la cuptor


Iti trebuie:

  • 8 cartofi
  • 1 kg piept de pui
  • 3 linguri ulei
  • 6 linguri smantana
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine cartofii si ii puneti la fiert in coaja in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert cartofii ii lasati-i la racit, curatati-i si taiati-i in rondele.
  3. Dupa ce carnea a fiert, taiati-o apoi in cubulete sau dati-o prin masina de tocat.
  4. Ungeti un vas termorezistent cu ulei si asezati cartofii si carnea in straturi alternative.
  5. Stratul de deasupra trebuie sa fie din cartofi.
  6. Stropiti stratul de deasupra cu putin ulei si puneti vasul la cuptor.
  7. Cuptorul trebuie sa fie incalzit dinainte.
  8. Cand cartofii s-au rumenit, scoateti vasul din cuptor si turnati deasupra smantana.
  9. Mai puneti la cuptor pentru 10 minute.
  10. Ornati cu patrunjel verde tocat marunt.
  11. Pofta buna!

 Cartofi cu piept la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi cu piept la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi cu piept la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.