Piept de pui cu dovlecei - Retete Culinare

Piept de pui cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine pieptul de pui, il curatati de eventuale pielite si stergeti-l cu un servetel de bucatarie.
  2. Taiati pieptul in felii potrivit de groase pe care le ungeti cu ulei, sare si piper.
  3. Puneti feliile de carne pe gratarul incins si lasati-le pana cand acestea se patrund bine si pe o parte si pe alta.
  4. Intre timp, caliti ceapa tocata si usturoiul pisat in ulei.
  5. Adaugati rosiile taiate in bucati si lasati sa fiarba 10 minute.
  6. Curatati de coaja dovleceii si taiati-iin doua, pe lungime.
  7. Rumeniti dovleceii intr-o tigaie cu ulei, pana primesc o culoare aurie.
  8. Asezati-i pe un platou cald, condimentati-i si turnati peste ei sosul de rosii.
  9. De jur imprejur aranjati feliile de came prajite la gratar.
  10. Pofta buna!

Piept de pui cu dovlecei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.