Mancarica cu file de crap - Retete Culinare

Mancarica cu file de crap


Iti trebuie:
  • 1 kg file de crap
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 600 ml suc de rosii
  • 100 g masline
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 5 linguri vin alb
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine fileul de crap, il tamponati cu un servetel si il taiati cubulete potrivite ca dimensiune.
  2. Condimentati cu sare si piper, stropiti cu zeama de lamaie si il lasati cateva minute la rece.
  3. Spalati si curatati ceapa si usturoiul.
  4. Tocati marunt ceapa si o puneti la calit in ulei incins.
  5. Adaugati si usturoiul pisat, sucul de rosii si bucatile de peste.
  6. Fierbeti la foc potrivit 5 minute si adaugati maslinele, vinul, sare, piper, boia si verdeata tocata marunt.
  7. Mai tineti la foc potrivit 5 minute, dupa care lasati sa se raceasca putin inainte de servire.
  8. Pofta buna!

Mancarica cu file de crap


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu file de crap "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu file de crap - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.