Bors de fasole - Retete Culinare

Bors de fasole


Iti trebuie:
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rgas rosu
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 varza
  • 3 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 mana fasole verde
  • 1 mana fasole neagra
  • 600 ml bors
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea neagra si o pui la inmuiat cateva minute in apa rece.
  2. Intre timp, cureti si speli bine restul legumelor.
  3. Tai ceapa si radacinoasele cubulete si le pui la calit in ulei si un praf de sare si piper.
  4. Cand acestea s-au calit putin, adaugi 3 l de apa si lasi pe foc.
  5. Cureti cartofii de coaja, ii tai cubulete potrivite si ii adaugi si pe ei in ciorba.
  6. Tai ardeii cubulete, varza o tai fasii si pui totul in ciorba.
  7. Pui si fasolea verde si pe cea nraga si lasi sa fiarba la foc potrivit.
  8. fasolea verde si pe cea uscata. Lasi sa fiarba la foc potrivit.
  9. Cand legumele sunt fierte, pui borsul, pe care l-ai dat intr-un clocot.
  10. Mai lasi inca 5 minute pe foc dupa care acoperi ciorbita si o puteti servi cu placere.
  11. Pentru un gust desavarsit va recomandam sa serviti ciorbita de legumele asezonata cu smantana si un ardei iute.
  12. Pofta buna!

Bors de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.