Tocana de fasole galbena si piept de pui - Retete Culinare

Tocana de fasole galbena si piept de pui


Iti trebuie:
  • 800 g fasole galbena
  • 6 cartofi
  • 700 g piept de pui
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • piper
  • ulei
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui si il toci in cubulete.
  2. Il pui la calit intr-o tigaie cu ulei incins, condimentezi cu sare si piper si il lasi pana cand pieptul de pui se schimba la culoare.
  3. Dupa aceea adaugi usturoiul pisat si lasi inca 2-3 minute.
  4. Adaugi fasolea galbena, cartofii taiati bucati potrivite si doua cani cu apa fierbinte si le fierbi la foc mic.
  5. Cand fasolea si cartofii au fiert, adaugi sucul de rosii si mai lasi 10 minute pe foc.
  6. Potrivesti gustul de sare si piper, adaugi verdeata si stingi focul.
  7. Pofta buna!

Tocana de fasole galbena si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de fasole galbena si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de fasole galbena si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.