Pastai cu smantana - Retete Culinare

Pastai cu smantana


Iti trebuie:
  • 800 g pastai ( fasole galbena )
  • 350 g smantana
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • baza pentru mancaruri
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pastaile, le tai capetii, le rupi in doua si le pui la fiert in apa si o lingurita sare.
  2. Toci patrunjelul si il adaugi si pe acesta in vasul in care fierb pastaile.
  3. Dupa ce au fiert, strecori pastaile, scoti patrunjelul, dar nu arunci zeama.
  4. Din ulei si faina prepari un rantas, adaugi o lingurita de boia de ardei, fasolea fiarta si putina zeama, apoi adaugi smantana, condimentezi dupa gust si mai adaugi zeama, pana cand obtii consistenta dorita,
  5. dupa care mai fierbi pana cand da din nou in clocot.
  6. Pofta buna!

Pastai cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastai cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastai cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.