Tocanita cu piept de pui si morcovi - Retete Culinare

Tocanita cu piept de pui si morcovi


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 8 morcovi tineri
  • 2 cepe
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti morcovii si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand acestia sunt gata ii tai in rondele.
  3. Speli si cureti bine ceapa, o tai marunt, apoi o calesti.
  4. Cand ceapa s-a calit, adaugi pieptul de pui taiat felii.
  5. Cand puiul s-a rumenit, adaugi morcovul fiert.
  6. Adaugi apa si lasi sa mai dea in cateva clocote si adaugi bulion, sare, piper si busuioc verde.
  7. Pofta buna!

Tocanita cu piept de pui si morcovi



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu piept de pui si morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu piept de pui si morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.