Peste umplut cu ciuperci si rosii - Retete Culinare

Peste umplut cu ciuperci si rosii


Iti trebuie:
  • 6 bucati peste ( de dimensiunea palmei )
  • 1 kg ciuperci
  • 500 g rosii
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 1 castravete
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine pestii, indepartezi solzii si intestinele si ii clatesti bine in mai multe ape.
  2. Daca ti se pare inestetic poti indeparta si capul.
  3. Condimentezi cu sare si piper, ii treci prin faina si ii prajesti in ulei.
  4. Calesti ciupercile taiate felii si apoi umpli pestele cu ele.
  5. Tai ceapa, rosiile, castravetele si le calesti si pe ele in ulei.
  6. Presari peste peste patrunjel verde tocat si servesti preparatul cald.
  7. Pofta buna!

Peste umplut cu ciuperci si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste umplut cu ciuperci si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste umplut cu ciuperci si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.