Tarta cu branza si piersici - Retete Culinare

Tarta cu branza si piersici


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 200 g branza de vaci
  • 80 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 1 ou mare
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura unt
  • 7 piersici
  • pesmet
  • fulgi de migdale
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti un aluat din ingredientele de mai sus.
  2. Amesteci faina cu praful de copt, zaharul vanilat si sarea, dupa care adaugi pe rand branza de vaci, uleiul, laptele si ai grija sa mixexi in continuu.
  3. Aluatul obtinut trebuie sa fie omogen si nu trebuie sa se lipeasca de maini.
  4. Daca aluatul este prea subtire, mai adaugi putina faina, in caz contrar mai adaugi putin lapte.
  5. Imbraci o tava cu aluat, avand grija sa pastrezi putin din aluat si pentru grilaj.
  6. Pentru crema de vanilie, desfaci faina in putin lapte, amesteci energic cu un tel pentru a nu se forma cocoloase, dupa care adaugi restul de lapte, zaharul, zaharul vanilat si pui totul pe foc, intr-un vas cu peretii grosi .
  7. Cand crema s-a legat, iei de pe foc, lasi sa se raceasca si adaugi oul, untul si amesteci bine.
  8. Pui un strat de pesmet si apoi asezi umplutura cu crema de vanilie.
  9. Deasupra, asezi presarat cativa fulgi de migdale si un strat de felii de piersici coapte, dar tari.
  10. Presari putin zahar tos si acoperi cu un grilaj din aluat fraged.
  11. Cat e rece, pudrezi prajitura cu zahar vanilat.
  12. Pofta buna!

Tarta cu branza si piersici


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu branza si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu branza si piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.