Tiramisu cu fructe de padure - Retete Culinare

Tiramisu cu fructe de padure


Iti trebuie:
  • 40 de piscoturi
  • 100 ml apa
  • 3 linguri lichior de zmeura
  • 500 g mascarpone
  • 4 oua
  • 250 g zahar brun
  • 300 g fructe de padure
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri si te asigura ca ouale sunt proaspete.
  2. Freci galbenusurile cu un praf de sare, 150 g zahar brun, iar cand obtii o compozitie omogena adaugi si crema mascarpone si continui sa amesteci.
  3. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, si le incorporezi si pe acestea in crema de branza.
  4. Pui la fiert 100 ml apa si 100 g zahar.
  5. Cand siropul clocoteste, adaugi fructele proaspete, apoi stingi focul si torni lichiorul.
  6. Piscoturile inmuiate in siropul lasat de fructe, dupa ce strecori fructele, le asezi intr-o tava.
  7. Asezi fructele, apoi crema si continui asa pana se termina piscoturile.
  8. Ultimul strat trebuie sa fie de crema.
  9. Ornezi dupa preferinte cu ce ai la indemana.
  10. Dai tiramisu la rece pentru 3-4 ore.
  11. Pofta buna!

Tiramisu cu fructe de padure


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu cu fructe de padure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tiramisu cu fructe de padure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.