Omleta cu spanac si kaizer - Retete Culinare

Omleta cu spanac si kaizer


Iti trebuie:
  • 250 g spanac
  • 5 oua
  • 150 g kaizer afumat
  • 2-3 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai kaizerul cubulete, si il pui la calit intr-o tigaie incinsa.
  2. Cand acesta incepe sa se rumeneasca adaugi usturoiul tocat marunt.
  3. Adaugi apoi si spanacul si mai lasi pe foc inca 5-10 minute.
  4. Daca spanacul este proaspat, ii dai un clocot in apa fierbinte cu sare.
  5. Daca e congelat il adaugi direct peste amestecul de kaizer si usturoi.
  6. Bati ouale cu un praf de sare si piper si le adaugi peste amestecul din tigaie.
  7. Prajesti omleta pe ambele parti.
  8. Pofta buna!

Omleta cu spanac si kaizer



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu spanac si kaizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu spanac si kaizer - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.