Tocana de legume pe iarna - Retete Culinare

Tocana de legume pe iarna


Iti trebuie:
  • 1 kg ardei gras galben
  • 1 kg rosii carnoase
  • 200 g rondele de masline
  • 2 ardei iuti
  • 120 ml ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 150 g zahar
  • 1 mana frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • gelatina
Pregatesti asa:
  1. Speli bine legumele.
  2. Scoti cotorul ardeilor, il cureti de seminte si il tai cubulete mici.
  3. Oparesti rosiile si le cureti de pielita, dupa care le tai si pe ele tot cubulete mici.
  4. Ardeiul iute il cureti de seminte si vinisoare, apoi il maruntesti.
  5. Pui uleiul intr-o cratita cu fund mai gros, apoi calesti ardeii circa 10 minute, amestecand continuu cu o lingura de lemn.
  6. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugi si rosiile si lasi sa scada bine sucul.
  7. Adaugi ardeiul iute maruntit, rondelele de masline negre, lingura de otet balsamic si zaharul amestecat cu gelatina.
  8. Amesteci continuu timp de 20 de minute, potrivesti de sare si piper, iar dupa ce opresti focul, adaugi si busuiocul maruntit.
  9. Pui compozitia fierbinte in borcane apoi le etansezi bine.
  10. Le poti pastra la frigider sau in pivnite racoroase.
  11. Pofta buna!

Tocana de legume pe iarna


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de legume pe iarna "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de legume pe iarna - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.