Pilaf cu ciuperci si legume - Retete Culinare

Pilaf cu ciuperci si legume


Iti trebuie:
  • 1 cana orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1 mana de fasole verde
  • 150 g rondele de masline
  • 500 g ciuperci
  • concentrat de legume
  • 3 rosii
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • marar
Pentru salata de castraveti iti trebuie:
  • 6 castraveti
  • 300 g iaurt
  • cativa catei de usturoi
  • marar
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti bine ciupercile si le pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, le scurgi bine si le tai bucatele potrivite.
  3. Speli si cureti ceapa, o toci cubulete si o pui la calit cu putina apa.
  4. Adaugi apoi ciupercile, bulionul, rosiile, un praf de sare, concentratul de legume, putin piper si putina apa si lasi sa dea cateva clocote.
  5. Alegi orezul, il tii cateva minute in apa rece si il pui la fiert separat.
  6. Intre timp, cureti celelalte legume, le tai rondele si le asezi intr-un vas termorezistent.
  7. Pui si masline peste legume, dupa care adaugi orezul, amestecul de ciuperci si ceapa, te asiguri ca este apa suficienta si dai totul la cuptor.
  8. La final bati oul cu o lingura de apa si il torni deasupra.
  9. Presari si marar taiat marunt, mai lasi putin cat sa prinda oul crusta si opresti cuptorul.
  10. Pregatesti salata asa:
  11. Cureti castravetii, ii tai cubulete si ii pui in iaurt.
  12. Pisezi usturoiul cu putina sare, pui o lingurita de ulei si freci putin cu lingura (in acest fel indepartezi iuteala usturoiului), apoi pui amestecul de usturoi in iaurt.
  13. Tai marar verde si amesteci bine cu iaurtul.
  14. Aceasta salata este foarte buna dupa ce a fost tinuta la rece.
  15. Pofta buna!

Pilaf cu ciuperci si legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu ciuperci si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf cu ciuperci si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.