Placinte cu piept de pui - Retete Culinare

Placinte cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 15 g drojdie
  • sare sofran
  • ardei iute
  • 60 g chimen macinat
  • 200-250 ml apa minerala
  • 400 g piept de pui
  • 150 g conopida
  • 3 rosii mari
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 4 ardei
  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti un aluat din faina cernuta, peste care adaugi sarea, drojdia si apa minerala.
  2. Framanti bine aluatul, il acoperi si il lasi la loc caldut ca sa creasca.
  3. Speli carnea de pui bine, o stergi cu un prosop de bucatarie, infasori pieptul de pui in folie de plastic si il bati cu ciocanul.
  4. Scoti carnea din folie, o condimentezi cu piper, sare, chimen si tai carnea cubulete.
  5. Separat, cureti vinetele, le sarezi si le storci bine.
  6. Cureti ceapa, o toci foarte marunt sau o dai pe razatoare, prazul il tai fasii, dupa care le calesti impreuna in uleiul de masline.
  7. Adaugi carnea si o lasi sa se rumeneasca la foc potrivit.
  8. Apoi pui ardeii, conopida maruntita, vanata si rosiile taiate cubulete.
  9. Condimentezi si lasi sa scada.
  10. Portionezi aluatul.
  11. Faci tarte rotunde sau barcute din aluat si le umpli cu compozitia preparata.
  12. Le dai la cuptor si le lasi circa 40 de minute.
  13. Pofta buna!

Placinte cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinte cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinte cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.