Ciorba cu ciolan afumat - Retete Culinare

Ciorba cu ciolan afumat


Iti trebuie:
  • 1 ciolan afumat
  • 250 ml smantana de gatit
  • 3 linguri ulei
  • 2 legaturi marar
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
Pentru galuste iti trebuie:
  • 2 oua
  • 5-6 linguri faina
Pregatesti asa:
  1. Speli ciolanul si il pui la fiert in apa rece cu sare ( daca e cazul si nu e foarte sarat), avand grija sa spumezi ori de cate ori este nevoie.
  2. Pui la incins 2-3 linguri de ulei, adaugi cele 2 linguri de faina, boiaua si amesteci energic.
  3. Stingi totul cu apa si continui sa amesteci avand grija sa nu se formeze cocoloase.
  4. Adaugi rantasul in oala cu ciolanul fiert, amesteci, apoi adaugi mararul spalat si taiat fin.
  5. Cat timp fierbe, prepari galustele asa: intr-un castronel bati bine 2 oua cu putina sare, adaugi 5 linguri de faina, amesteci foarte bine (daca e nevoie, adaugi putina apa).
  6. Cu lingura inmuiata mereu in supa care fierbe incet, tai galustele marunt si le lasi la fiert 10-15 minute in supa, la foc mic.
  7. Adaugi smantana, potrivesti gustul de sare si de piper si mai lasi sa dea un clocot.
  8. Stingi focul si acoperi oala cu un capac.
  9. Servesti cupa cu un ardei iute, crud sau murat.
  10. Pofta buna!

Ciorba cu ciolan afumat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu ciolan afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu ciolan afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.