Crap in sos de rosii - Retete Culinare

Crap in sos de rosii


Iti trebuie:
  • 2 kg crap ( aproximativ 2,5 kg )
  • 600 ml suc de rosii
  • 4 ardei grasi
  • 2 cepe mari
  • 4 rosii
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura  usturoi verde
  • 500 ml suc de rosii
  • piper macinat
  • sare
  • piper boabe
  • 2 frunze de dafin
  • 100 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pestele, il cureti de solzi, elimini intestinele, il clatesti in mai multe ape si il tamponezi cu servetele de bucatarie.
  2. Condimentezi pestii cu sare si piper, ii stropesti cu ulei de masline si ii asezi intr-o tava pe care o dai la cuptor.
  3. Tai ceapa solzisori, ardeii grasi fasii si ii pui intr-o tigaie la calit in ulei de masline.
  4. Dupa cateva minute, pui usturoiul taiat foarte marunt, cateva boabe de piper si frunza de dafin.
  5. Mai lasi putin sa se caleasca, apof inabusi cu sucul de rosii si lasi mai departe pe foc mic.
  6. Dupa aproximativ 20-30 de minute, pui amestecul peste pestele din tava, care a capatat intre timp o culoare aurie.
  7. Decorezi pestele cu felii de rosii si il dai la cuptor pentru circa 30 de minute.
  8. Inainte de servire, stropesti pestele cu suc de lamaie pentru un gust delicios acrisor.
  9. Pofta buna!

Crap in sos de rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap in sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap in sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.