Bors cu carne de iepure - Retete Culinare

Bors cu carne de iepure


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de iepure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 100 g pastarnac
  • 100 g telina
  • 150 ml vin rosu
  • 1-1,2 l bors
  • 2 oua
  • 150 g smantana lichida
  • 80 ml ulei
  • 60 g radacina patrunjel
  • sare
  • piper
  • 40 g otet
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de iepure in apa rece si o pui la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Spumezi ori de cate ori este nevoie.
  3. Speli bine legumele, le cureti de coaja, le toci dupa preferinte si adaugi morcovii, pastarnacul, telina, tocate toate, ceapa tocata marunt, sare si piper.
  4. Iei spuma formata, adaugi uleiul, otetul si vinul rosu, iar cand este aproape gata adaugi borsul.
  5. Dregi ciorba cu ouale batute cu smantana si presari patrunjel tocat fin pe deasupra.
  6. Pofta buna!

Bors cu carne de iepure


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu carne de iepure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu carne de iepure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.