Tocanita cu carne de vita si ciuperci - Retete Culinare

Tocanita cu carne de vita si ciuperci


Iti trebuie:
  • 800 g ciuperci
  • 400 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri smantana pentru gatit
  • 1 pahar supa de carne
  • sare
  • piper
  • marar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile, le tai in felii potrivite si le lasi la scurs.
  2. Intre timp, speli bine carnea de vita, o tai in bucati potrivite si o pui la calit in ulei.
  3. Adaugi apoi ceapa, ciupercile, acoperi vasul si continui fiertul in sucul de ciuperci pentru 20 de minute.
  4. Adaugi faina, apa si sare si lasi sa mai fiarba pana ce carnea este gata.
  5. Adaugi smantana si mararul tocat.
  6. Lasi sa scada pe foc mic.
  7. Pofta buna!

Tocanita cu carne de vita si ciuperci



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu carne de vita si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu carne de vita si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.