Tocanita cu piept de curcan si nuci - Retete Culinare

Tocanita cu piept de curcan si nuci


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 5 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 6 catei de usturoi
  • 1-2 frunze de dafin
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 150 g nuci maruntite
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea, o cureti de eventuale pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi.
  2. Intre timp, speli si cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit.
  3. Cand devine aurie la culoare, adaugi si morcovul spalat, curatat si dat pe razatoarea mare, ardeiul gras taiat cubulete, peste care adaugi sucul de rosii preparat din cele 5 rosii.
  4. Cand aproape e gata compozitia, adaugi nuca, mararul si ieusteanuf proaspete, taiate marunt, dafinul si usturoiul pisat.
  5. Peste aceasta compozitie, adaugi carnea cu tot cu apa in care a fiert.
  6. Amesteci bine compozitia si mai lasi la fiert cateva minute.
  7. Presari putin leustean tocat (pentru ornare) si acoperi cu un capac cateva minute (pentru a se imbiba).
  8. Pofta buna!

Tocanita cu piept de curcan si nuci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu piept de curcan si nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu piept de curcan si nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.