Crema de branza - Retete Culinare

Crema de branza


Iti trebuie:
  • 500 g branza de vaca
  • 250 g bucati ananas
  • 100 ml suc de ananas
  • 50 ml lapte
  • 1 foaie gelatina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 4 tablete zaharina
  • 5 lingurite fructoza
  • 250 g curmale
  • 100 ml iaurt
  • 1-2 linguri miere
  • 1 esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Amesteci branza de vaci cu zeama de lamaie, esenta de vanilie, laptele, sucul de ananas si zaharina dizolvata in jumatate de lingurita de apa.
  2. Prepari gelatina conform instructiunilor de pe plic.
  3. Adaugi apoi gelatina peste amestecul cu branza de vaci.
  4. Amesteci creama cu ananasul taiat cubulete.
  5. In formele de sarlota, pui mai intai un strat de crema de branza, la mijloc un strat format din curmale, apoi iar crema de branza.
  6. Lasi crema la rece circa 2 ore.
  7. Servesti preparatul ornat cu iaurt dietetic, amestecat cu o lingurita de miere si curmale.
  8. Pofta buna!

Crema de branza



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.